O NAMA

25 godina se bavimo uslugom špedicije, transporta i skladištenja robe

Bogato iskustvo i stručni uposlenici garant su zadovoljstva klijenata.

Kvalitet i Stručnost

A.S.S. Company 25 godina uspješnog poslovanja

Radno vrijeme
Kontakt

+387 61 202 170

O A.S.S.Company d.o.o

A.S.S.Company” d.o.o. Sarajevo je porodična firma, 100% u domaćem vlasništvu, koja se od osnivanja 1999 god. bavi sveobuhvatnom uslugom špedicije, transporta i skladištenja robe. Pružamo kompletnu paletu usluga iz oblasti međunarodne i unutrašnje špedicije, carinskog posredovanja, organizaciju svih vrsta međunarodnog i unutrašnjeg transporta (avionski, kopneni i pomorski), skladištenje pošiljki, kompletnu logističku podršku, dostavu i distribuciju robe.

Špediterske usluge

Dugogodišnje iskustvo naše tvrtke sa velikih iskustvom i mnogobrojnim zadovoljnim klijentima u poslovima špedicije, carinjenja i carinskog posredovanja su garancija kvaliteta naših usluga koje pružamo na području Sarajeva i Bosne i Hercegovine.

Transport robe

Transport i carinjenje robe BIH logistika i međunarodna špedicija su osnovne usluge koje pružamo u oblasti spoljnotrgovinskog prometa.

Skladištenje robe

Skladištenje robe u Sarajevu, odnosno smještanje robe u skladište je bitan dio carinskog postupka koji se obavlja prije ili poslje carinjenja robe a nakon obavljenog transporta.

Dostupni smo na Viber i WhatsApp

+387 61 202 170

Za informacije u vezi špedicije, transporta i skladištenja robe,kontaktirajte nas.